Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

CompaRecycle is de eerste « Groene » Vergelijkingssite ter wereld, en biedt u het beste inruilbod voor uw High Tech producten.
In een paar klikken kunt u het beste aanbod op de markt raadplegen en heeft u de keuze om uw product te verkopen via internet of bij het dichtstbijzijnde verkooppunt.

« Groen » omdat de oprichter en het hele CompaRecycle-team zich voor het milieu inzetten en zich zeer goed realiseren dat de grondstoffen van onze Planeet niet onbeperkt zijn.

CompaRecycle vraagt zich voortdurend af:

"Hoe kunnen we beter consumeren met minder middelen? », uit dit idee is deze Groene Vergelijkingssite ontstaan, waarmee de consument zijn product kan recyclen en optimaal kan benutten in het belang van een duurzame economie. Een Win-Win ruil.

Recycleren is goed voor het milieu, zoveel is zeker. Maar het is ook een manier om geld te verdienen, door producten door te verkopen aan een professional die ze een tweede leven kan geven. Al onze professionele partners zijn bedrijven die het Ecolabel dragen.

Het Recycleren heeft daarmee een dubbele impact tot gevolg:

Een ecologische impact door het beperken van de CO2-uitstoot, dankzij het aanzienlijk verminderen van de consumptie van High Tech-onderdelen voor het massaal produceren van nieuwe producten.

Een economische impact omdat elke consument snel geld kan verdienen door zijn product te verkopen. We noemen het graag « Ecolonomie »

« Live your Green! », de Slogan van CompaRecycle vat onze bedrijfsfilosofie perfect samen. Beleef uw persoonlijke groen-ervaring, op uw eigen manier en op grond van uw eigen beweegredenen en overtuigingen.

CompaRecycle biedt u de beste Groen-ervaring, Live Your green!